<img src=


LOADING

Internet-mediat

Tarjoamme kaksi varteenotettavaa Lapissa tuotettua ja ylläpidettyä vaihtoehtoa, kun haluat kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä omille nettisivuillesi.

Ylläpidämme kahta lappilaista internet-portaalia:
www.lapland.ws (löytyy myös osoitteesta www.lappinet.fi) ja www.merilappi.fi

Lapland.ws -portaali on jo 17-vuotias! Se perustettiin jo vuonna 1998. Perustajia olivat Lapin ja Länsi-Pohjan yrittäjät ry, sekä Audia Production Oy.

Tämä internet-sivusto on suosittu Lapin näyteikkuna maailmalle. Kävijöitä sivustolla on useista kymmenistä maista ympäri maailmaa.

Lappi-portaalin osoite on kansainvälinen
www.lapland.ws. Sama sivusto löytyy myös kotimaisemmin osoitteella www.lappinet.fi. Yrityksemme vastaa sen ylläpidosta.

Merilappi.fi -portaali on Meri-Lapin oma palvelusivusto. Sivusto auttaa parantamaan paikallista palvelutarjontaa ja sen löydettävyyttä sekä virkistämään merilappilaista elinkeinoelämää.

Molempien portaalien sivuilta löytyy palvelujen, uutisten, sään ja tapahtumien lisäksi myös paikallinen kulttuuri ja luonto.


Infopisteet

Olemme suomalaisen infokioskivalmistuksen pioneereja. Ensimmäiset kioskit valmistimme jo vuonna 1987. Internet-palveluiden kehittymisen myötä infopisteen käyttömahdollisuudet ovat nykyään lähes rajattomat.

Laadimme sisällön läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Sisältömateriaalin ( tekstit, kuvat jne ) toimittaa pääsääntöisesti asiakas, ja hän vastaa aineiston tekijänoikeuksista. Voimme tarvittaessa käyttää oman kuvapankkimme kuvia tai järjestää kuvaukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Räätälöimme laitteiston ja tarvittaessa ulkokuoren asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Ulkokuoria olemme suunnitelleet ja valmistuttaneet puusta, metallista ja lasikuidusta. Pintamateriaali voidaan jättää näkyviin sellaisenaan, pintakäsitellä tai teipata halutun näköiseksi.

Ota yhteyttä niin mietitään mikä ratkaisu palvelisi sinua parhaiten!

Kimmo Laisalmi
Puh 0400 692 188
kimmo.laisalmi@audia.fi

LOADING