<img src=


LOADING

Kuvapankki

Tarjoamme laajan kuvamateriaaliaineistomme mediatuotannon käyttöön. Kuva-arkistostamme löytyy runsas valikoima laadukkaita luonto-, harrastus- ja henkilökuvia monenlaisiin tulostus- ja kuvitustarpeisiin. Jos sopivaa kuvaa ei löydy, otetaan kamera mukaan ja hoidetaan homma. Tarvittaessa teemme kuviin toivotut kuvamanipulaatiot.

Kuvat toimitetaan sopimuksen mukaan digitaalisena, käsiteltyinä (tai käsittelemättömänä) ja painokelpoisessa muodossa asiakkaan haluamassa formaatissa DVD-levyllä mediatikulla tai verkon/pilvipalvelun kautta.Tilauskuvaukset


Mainoskuvaus
Toteutamme tuote- ja tilakuvausta tilaustyönä joustavasti.
Digitaalisen kuvamateriaalin toimitamme jälkikäsiteltynä ja sovitussa tiedostomuodossa joko sähköisesti tai DVD-levyllä. Säilytämme materiaalista myös varmuuskopion myöhempää tarvetta varten.

Tapahtumakuvaus
Ikuistamme perhejuhlasi tai muun tärkeän tapahtuman tilanteet salaman käyttöä minimoiden.
Digikuvat toimitamme sopimuksen mukaan tulosteina ja/tai nykyaikaisena multimediaesityksenä DVD:llä. Katso lisätietoja tulostuspalveluistamme ja alta.

Videokuvauspalvelu
Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumakuvaukset ammattitaidolla. Käytössämme on monipuolisesti nykyaikaista kuvaus- ja jälkikäsittelykalustoa.
Kuvatun videomateriaalin toimitamme tallennettuna DVD:lle, joka on helppo ja edullinen jakaa ystäville ja tuttaville. Tarvittaessa siirrämme videomateriaalin esimerkiksi Youtube- tai Vimeo-palveluun.

Multimediaesitykset DVD ja BD -levyille

Koostamme digikuvista multimediaesityksiä DVD tai Bluray-levyille HD-formaatissa. Halutessasi esityksiin voidaan lisätä musiikkia ja myös videoita. Retki- ja tapahtumakuvia voidaan näin katsella televisiosta suuremmallakin joukolla yhtä aikaa. Monistettava levy on edullinen vaihtoehto kuvakirjalle.

Katso esimerkiksi seuraava talvinen
luontokuvasarja!
Tai talvisia
luontoaktiviteetteja!

LOADING